Hij is een all-round artiest voor elke gelegenheid

Stef Horn

Omdat Stef Horn steeds meer aanvragen kreeg voor verschillende soorten feesten, partijen en trouwerijen begon hij in 2016 aan zijn eigen repertoire te werken en bracht hij zijn aller eerste single uit. De eerste singel “De bom is gebarsten” sloeg in als een bom en werd maar liefst meer dan 29.000 keer bekeken via YouTube.

Vanaf 2017 kreeg hij een mega kans om de vaste zanger te worden van Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Deze kans pakte hij met 2 handen aan en kreeg door dit geweldige podium steeds meer podiumervaring.

Daarnaast deed Stef Horn mee aan het televisie programma van SBS6 Toppers gezocht waarin Stef Horn schitterde met het liedje Nobody Else. Zowel het publiek als de jury waren zeer enthousiast over zijn auditie.

Stef Horn kunt u beschrijven als een echte all-round artiest waarbij zowel de mooie liedjes aan te pas komen maar ook voor een feest waar het dak eraf kan gaan is Stef Horn uitermate geschikt. Stef Horn kijkt naar wat het publiek wilt en verzoeknummers zijn daarom ook nooit een probleem.
Artiesten boeken

  Datum

  Tijd

  stef001
  stef02
  stef004
  stef003


  Social media