Over Mono Agency

Over Mono Agency

In 2014 is Mono Agency opgericht door Jordy de Breet. Het begon als een licht- en geluidsbedrijf dat evenementen en festivals ondersteunde. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche, heeft Jordy zich meer gefocust op artist management. Mono Agency is nu gespecialiseerd in artiestenmanagement en verzorgt boekingen voor diverse artiesten.

Bij Mono Agency gaat artiestenmanagement verder dan alleen het regelen van boekingen. We gaan regelmatig in gesprek met de artiesten om samen hun koers te bepalen. Jordy heeft de afgelopen jaren met veel artiesten samengewerkt en ontdekte dat veel zangers en artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding. Zo is Mono Agency ontstaan en binnen korte tijd heeft het zich bewezen als een innovatief artiestenmanagementbureau.

Op dit moment werkt Mono Agency hard aan het opzetten van een eigen exclusief artiestenrooster. We werken samen met andere kantoren, waardoor we altijd een scherpe prijs kunnen bieden aan onze klanten. Naast een scherpe prijs kunnen wij ook een avondvullend programma voor u verzorgen. Naast zangers en artiesten hebben we ook deejays, MC's en ander entertainment in huis!

Bij Mono Agency streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een boekingsbureau. Ons doel is om in de toekomst betere service te verlenen aan organisatoren, venues en artiesten.


Inleiding

uw partner voor professioneel artiestenmanagement! Wij zijn in 2014 opgericht door Jordy de Breet en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend artiestenmanagementbureau in Nederland. Onze diensten omvatten het regelen van boekingen, professionele begeleiding en het samen bepalen van de koers van de artiest.

Wij werken samen met een breed scala aan artiesten, variërend van zangers en muzikanten tot deejays, MC's en ander entertainment. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om altijd een avondvullend programma te verzorgen en een scherpe prijs te bieden aan onze klanten.

Bij Mono Agency zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze diensten te verbeteren en te optimaliseren. Zo zijn we momenteel druk bezig met het opzetten van ons eigen exclusieve artiestenrooster. Ons doel is om niet alleen een boekingsbureau te zijn, maar om een complete service te bieden aan organisatoren, venues en artiesten.

Als u op zoek bent naar professioneel artiestenmanagement, bent u bij Mono Agency aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw volgende evenement tot een succes te maken!
Artiesten boeken

    Datum

    Tijd    Social media