Mike maakt er een mooi feest van!

Mike Vlog

Mike Vlog is een Nederlandse zanger die een paar jaar geleden begon met zingen. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een passie. Hij begon op te treden in lokale cafés en maakte daar indruk op het publiek met zijn unieke stem en geweldige podiumaanwezigheid.

In de loop der jaren heeft Mike zijn repertoire uitgebreid en begon hij zijn eigen nummers te schrijven. Hij heeft ook samengewerkt met andere muzikanten en producers om zijn muziek te perfectioneren en professioneler te maken. Zijn nummers zijn een mix van verschillende genres, zoals pop, rock en country.

Vorig jaar had Mike zijn eerste grote optreden op het lokale evenement Meerlive. Dit was een enorme mijlpaal voor hem en een bewijs van zijn harde werk en toewijding. Het publiek was onder de indruk van zijn optreden en hij kreeg veel positieve feedback.

Sindsdien treedt Mike steeds vaker op op grotere podia en evenementen. Hij is een veelgevraagde artiest geworden en zijn populariteit blijft groeien. Hij heeft een grote schare fans die hem steunen en hem aanmoedigen om door te gaan met zijn muzikale carrière.

Mike Vlog is een getalenteerde zanger die hard werkt om zijn dromen waar te maken. Hij is vastbesloten om zijn muziek aan een groter publiek te laten horen en zal niet rusten voordat hij de top heeft bereikt. Met zijn talent en doorzettingsvermogen heeft hij een veelbelovende toekomst in de muziekindustrie.
Artiesten boeken

  Datum

  Tijd

  mike001
  mike005
  mike004
  mike006


  Social media