Zijn unieke repertoire past bij elke gelegenheid

Michael van Ingen

Al op jonge leeftijd begon Michael met zingen. Als kleine jongen nam hij al deel aan de playbackshows op de camping waarbij hij meerdere edities op zijn naam wist te zetten. Dit smaakte naar meer… en wist hij dat hij later op het podium wou staan, een ster was geboren.

2012 was het jaar dat Michael zijn eerste stappen hiertoe zette. Hij mocht voor het eerst echt het podium betreden, en wel bij café “Het Jordaantje” midden in de Jordaan. Daarna ging het hard, er volgde meerdere optredens met als hoogtepunt de grootste talentenjacht van noord Holland, die van “Jantjes verjaardag” waar hij twee keer mocht schitteren.

Michael was ook te zien in verschillende televisieprogramma’s. In 2015 wist hij de finale te bereiken van “The winner takes it all” waar hij werd geroemd om zijn stem die heel erg op die van Jan Smit lijkt. Hierdoor mocht hij zelfs samen met Jan een duet verzorgen bij “Carlo en Irene”. Ook heeft hij in 2018 meegedaan aan “Toppers gezocht” wat voor hem een grote leerschool was.

Michael is nu hard op weg de top te bereiken. Hij heeft in Nederland al vijf uitverkochte concerten mogen gegeven. Zelfs een uitstapje naar het buitenland ,waar hij een concert mocht geven aan het Garda meer, was zo’n groot succes dat het strand zwart van de mensen zag en de boten hun anker uitgooide om maar niks te hoeven missen. Hou hem in de gaten want er staan grote spannende dingen in het verschiet!


Artiesten boeken

  Datum

  Tijd

  michael004
  michael002
  michael003
  mihael01


  Social media