Van urban deejay naar all round deejay

Over dj Larita

DJ Larita is een Nederlandse DJ die haar weg helemaal heeft gevonden in de muziekscene. Opgegroeid in Amstelveen begon haar liefde voor muziek al op jonge leeftijd. Als urban DJ maakte ze haar eerste stappen in de DJ scene in hartje Amsterdam, maar al snel groeide ze uit tot een veelzijdige allround DJ met een breed scala aan muzikale invloeden.

Haar talent om de sfeer perfect aan te voelen en haar intuïtieve vermogen om het juiste nummer op het juiste moment te draaien, maakt DJ Larita tot een favoriet op diverse evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, ze weet altijd het publiek te betoveren en ze op de dansvloer te houden. Van meeslepende beats, aanstekelijke meezingnummers of juist billenschud muziek, DJ Larita creëert maakt er altijd één groot feest van.

Met haar reputatie als garantie voor een topavond heeft DJ Larita een stevige positie veroverd in de Nederlandse muziekscene. Haar vermogen om het publiek te laten swingen, meezingen en zelfs een polonaise te laten lopen, maakt haar een veelgevraagde artiest voor uiteenlopende gelegenheden.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of festival organiseert, DJ Larita is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een DJ die garant staat voor een topavond. Boek haar nu en ontdek zelf waarom zij de uitgekozen DJ is voor jouw feest!
Artiesten Boeken

  Datum

  Tijd

  larita001
  larita002
  larita003
  larita004


  Social media