Brengt sfeer in de tent met haar moombahton vibe!

Zangeres Daanii

Daanii is een getalenteerde zangeres uit Alkmaar met een passie voor muziek. Geboren en getogen in een muzikale familie, begon ze al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Samen met haar broer trad ze op als straatmuzikant en bouwde ze al snel een fanbase op in haar thuisstad.

Als zangeres heeft Daanii zich gespecialiseerd in het zingen van commerciële R&B-nummers in een moombahton-stijl met een clubvibe. Haar unieke stemgeluid en dynamische uitvoeringen maken haar een gewilde artiest op podia in heel Nederland.

Het begon allemaal voor Daanii in een karaokecafé waar ze, aangemoedigd door vrienden, voor het eerst optrad. Sindsdien heeft ze een lange weg afgelegd en zich ontwikkeld tot een volwaardige artiest die in staat is om haar publiek te betoveren met haar ongeëvenaarde talent en podiumuitstraling.

Met haar natuurlijke charisma en aanstekelijke energie weet Daanii zowel haar fans als nieuwe luisteraars te verrassen en te boeien. Haar muziek en performance zijn een perfecte match voor evenementen en festivals, en ze is dan ook een veelgevraagde artiest in de Nederlandse muziekscene.

Daanii is vastberaden om haar carrière naar nieuwe hoogten te tillen en het publiek te blijven verrassen met haar muzikale creativiteit. Met een groeiende fanbase en een team van professionals achter haar, heeft ze alles in huis om een blijvende impact te maken in de Nederlandse muziekindustrie.
Artiesten Boeken

  Datum

  Tijd

  daanii002
  daanii001
  daanii003
  daanii004


  Social media