Antoon

Antoon, ook wel bekend als Valentijn, is een Nederlandse rapper en producer die geboren werd in het jaar 2002. Hij begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek en wist al snel zijn talent te ontwikkelen. Op 20-jarige leeftijd verkocht hij twee keer de Ziggo Dome uit met zijn hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet. Dit was slechts het begin van zijn succesvolle muziekcarrière.

In 2022 was Antoon de meest gestreamde artiest op Spotify en ontving hij de Q Music Top40 award voor Beste Artiest. Later dat jaar ontving hij ook nog de Edison Pop prijs, waarmee hij officieel erkend werd als een van de grootste muzieksterren van Nederland. Zijn muziekstijl wordt gekenmerkt door pakkende beats, persoonlijke teksten en zijn eigenzinnige persoonlijkheid.

Antoon's verhaal is er een van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Hij bewijst dat als je echt iets wil en er helemaal voor gaat, je alles kunt bereiken. Ondanks persoonlijke tragedies, zoals het overlijden van zijn moeder, blijft Antoon vasthouden aan zijn liefde voor muziek en groeit hij uit tot een pop-fenomeen in Nederland.
 


CONTACT


    Datum

    Tijd