Meer dan een leuke verschijning op het podium!

Zangeres Angelina Garcia

Angelina Garcia, geboren en getogen in Amsterdam, is een 23-jarige artieste met een mix van Nederlandse en Spaanse achtergrond. Na het afronden van haar opleiding tot allround performer in 2022, heeft ze haar passie voor zang en entertainment verder ontwikkeld.

Haar deelname aan The Voice of Holland in 2021 bracht haar tot de knock-outfase, waar ze haar talent kon tonen aan een breed publiek. Sindsdien heeft ze talloze optredens door heel Nederland verzorgd, waarbij ze haar veelzijdigheid als artiest heeft laten zien.

Naast haar muzikale bezigheden heeft Angelina ook een achtergrond in de horeca, waar ze al sinds haar 17e levensjaar werkzaam is. Haar ervaring in de horeca heeft haar niet alleen een goed gevoel voor gastvrijheid en service gegeven, maar ook de flexibiliteit en doorzettingsvermogen die nodig zijn om haar dromen in de entertainmentindustrie na te streven.

Momenteel is ze bezig met het herontdekken van haar Spaanse roots en integreert ze deze in haar muziek en optredens. Met haar energieke persoonlijkheid en veelzijdig talent blijft Angelina Garcia een opkomende ster om in de gaten te houden.
Artiesten Boeken

  Datum

  Tijd

  angelina003
  angelina005
  angelina002
  angelina004


  Social media